Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"

Deel uw ervaring en laat een bericht achter a.u.b.

Gedeelde ervaringen komen op deze website pagina als Testimonials:D. Daniels

Renooiplein 21 (postadres)

1107 EA Amsterdam Z.O.

06-53755640

danielsnutrigeneeskunde@gmail.com     
Testimonials:


Amsterdam,

Hierbij geef ik een korte beschrijving over de Nutrigeneeskunde behandeling die ik bij Dhr. Daniels heb ondergaan.

De klachten die ik had toen ik in Nederland aankwam was vermoeidheid, slaperigheid, stijfheid en een pijnlijke aandoening aan mijn duim die ik niet kon bewegen. In Suriname constateerde de arts een peesontsteking en bij de psychiater werd een manische depressie dat door stress naar mijn rechterduim uitstraalde geconstateerd.

De eerste behandeling bij Dhr. Daniels op 05/04/2013 was een zeer pijnlijk gevoel, er kon niet aan mijn duim getrokken worden tijdens de electromassage. Dhr. Daniels heeft mij toen ook geadviseerd om Nutricijnen te gebruiken en na een paar weken had ik geen pijn meer.

Het was heel interessant om te zien wat Dhr. Daniels uit mijn klachten kon halen. Het grootste probleem was dat ik 27 jaren dagelijks cola dronk, op 1 dag dronk ik met gemak 6 liter cola. Vanaf 4 april tot heden drink ik geen cola meer, het was wel zwaar om af te leren maar toch gelukt. Door de oefeningen ben ik nu vrij van de cola. Ik drink nu meer water en sappen.

De tabletten werken goed en mijn gezondheid is stabiel te noemen. Van de tips die ik mee kreeg, zal ik vooral onthouden om positief over mezelf te denken. Ik hoop dat mijn gezondheid zo mag blijven. Ik bedank Dhr. Daniels en God geve u meer wijsheid.

Met vriendelijke groet,


Mevrouw Sanches - Plato

Testimonials:


Vanwege mijn hoge glucosewaarde heb ik op advies van mijn partner contact gezocht met de heer Daniels. Mijn glucosewaarde was rond 8 in de ochtend. Ik ben vervolgens op consult geweest bij de heer Daniels. Hij heeft toen een intake gehouden en mijn klachten besproken van te hoge glucosewaarde. De heer Daniels heeft vervolgens een dieet voorgeschreven waarin oa minder gebruik van brood werd aanbevolen en het gebruik van groene thee. Met beide aanbevelingen ben ik direct de volgende dag gestart en dit had al enkele dagen later resultaat. Mijn glucosewaarde is nu gereguleerd en ligt rond 6,5. Daarnaast volg ik ook de andere aanbevelingen van het dieet zoals meer eten van vis en groenten. Ik ben tevreden met het behaalde resultaat en de ontvangen dieet voorschriften.

Sunita - Amsterdam 

 


Testimonials:


Ik kamp al jaren met rugklachten, soms wat erger als anders maar altijd aanwezig.

Even geleden was het weer even goed mis! Een hernia speelde op en daardoor verkrampte mijn hele rug.

Nou wil ik niet meteen naar allerlei medicatie grijpen dus ik zocht een andere oplossing.

Dennis bood aan te helpen en na een korte intake ging hij aan de slag..

Hij heeft verschillende behandelmethodes op me los gelaten en ik was in het beging ietwat sceptisch maar eerlijk is eerlijk, na een intensieve middag kan ik zeggen dat de pijn met minstens 50% verminderd was!!

Dennis weet waar hij over praat en hij weet wat hij doet!

Absoluut voor herhaling vatbaar..

Carlien - Amsterdam Testimonials:

Vanuit mijn pesoonlijke omgeving ben ik in contact gekomen met Dennis Daniels nutri geneeskunde.

Ik besloot hem te vragen mij te helpen om er achter te komen waarom ik zo een gebrek aan energie had en waarom ik vaak van die pieken had in de middag met behoefte aan ongezond eten. Eerst heb ik een uitgebreide vragenlijst moeten invullen die hij vooraf heeft bekeken en tijdens het gesprek met me door nam. Hierdoor had hij zelf al een idee in welke richting hij moest zoeken.


We hebben gekozen voor een Quantum Allergy behandeling waarbij hij heeft getest hoe mijn lichaam op diverse voedings stoffen reageert.

Al vrij snel kwam naar voren dat ik slecht reageer op suikers. Achteraf niet gek met veel diabetici in de familie.

Met een eenmalige Quantum Allergy behandeling heeft hij mijn lichaam een soort reset behandeling gegeven. Na deze behandeling testte hij opnieuw en bleek mijn lichaam minder zwak op suiker te reageren.

Daarnaast is mij aangeraden de suiker rijke producten zo snel mogelijk af te bouwen en extra vitamines en supplementen te gebruiken.

We zijn nu een paar weken verder en ik merk dat mijn behoefte aan suiker rijke producten veel minder is geworden en met de extra vitamines en supplementen voel ik dat ik weer meer energie heb en meer zin heb om dingen te ondernemen.

Ik kan deze behandeling zeker aanraden. Hij heeft ook een zelfhulp methode meegegeven voor moeilijke momenten en de optie gegeven de behandeling te herhalen wanneer nodig.

Ieder mens zou het eigenlijk verdienen om eens te weten hoe hij door middel van juiste voeding en supplementen zich een heel ander mens kan voelen en dat verkeerde voeding vaak de oorzaak is van sluimerende klachten.

Bianca - Amsterdam

Testimonials:

Tijdens de therapie van dhr. Daniels, heb ik van hem geleerd gezonder te gaan eten. Dus alle zoetigheid en vettigheid opzij zetten zeg maar. En ik ben ook meer fruit gaan eten en meer water gaan drinken, wat ik voorheen niet zo geregeld deed. Hierdoor ben ik ook afgevallen en ik zit nu lekker in mijn vel. Hij geeft goed advies en hij stimuleert je ook. En ik ben hem dankbaar. Ik zet het gezond eten voort. Het heeft mij goed gedaan. Ik zeg dan ook tegen dhr. Daniels: Ga zo door! Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Peggy


Testimonials:

Door een bacterie in mijn bloed na een muizenbeet had ik erg veel lichamelijke klachten. Na verschillende onderzoeken in het ziekenhuis konden ze vrij weinig voor mij betekenen, zo kwam ik bij Dennis terecht.

Eerst heb ik een bloedtest gehad, daarna besproken wat daaruit kwam en een adviesgesprek. 
Nu ben ik een paar maanden verder en mijn klachten zijn een stuk verminderd. Dit is mij gelukt door te stoppen met roken, supplementen te slikken en mijn voeding aan te passen.

Dennis, dankje wel!

Carolina - Amsterdam


Testimonials:

Omdat ik fanatiek sport heb ik regelmatig last van spierpijn. Na een massage van Dennis Daniels is alle spierpijn bijna verdwenen! Hij kan heerlijk masseren en doet precies wat je vraagt en zelf prettig vindt. Een massage van Dennis Daniels is een aanrader. Ga het een keer uitproberen en geniet ervan!

Sharon uit Amsterdam

Testimonials:

Het was weer zo'n dag. Ik voelde een kloppende eenzijdige hoofdpijn achter mijn linkeroog opkomen. Het werd steeds erger. Pijnstillers hielpen niet. Toen heb ik mijn man verzocht om Dennis Daniels te bellen die bereid was om langs te komen. Tijdens de combinatie van massage en andere behandelingen voelde ik de kloppende hoofdpijn langzamerhand wegebben.

Normaal gesproken zou ik pas na enkele dag weer normaal kunnen functioneren maar dankzij de effectieve en deskundige behandeling van Dennis Daniels was ik binnen enkele uren klachtenvrij!

Angelique uit Diemen

Testimonials:

Dennis heeft me in twee consults afgeholpen van mijn pijn in mijn nek en schouders. Ik gebruik ook zijn advies om bepaalde oefeningen regelmatig thuis te doen met een positief resultaat.

Ook zijn vitamine en voedsel adviezen hebben ervoor gezorgd dat ik de nodige kilos ben kwijt geraakt. Dennis bedankt!!

Claudio Minnai


Testimonials:

Dennis heeft mijn heel goed geholpen om via nutrigeneeskunde verschillende klachten te doen verminderen. Ik ben nu veel bewuster bezig met wat ik eet of drink en heb sinds dien duidelijk meer energie. Ben heel blij dat ik een aantal sessies bij hem heb gevolgd en ben zeker van plan zijn adviezen te blijven volgen. Ook geeft hij graag vrijblijvend advies als ik ergens niet uit kom of vragen heb over gezondheid en voeding.

Anja - Amstelveen

Testimonials:

Geachte Dennis Daniëls,

Hierbij wil ik u van harte danken voor uw wonderolie en dat u die voor mij met zoveel zorg heeft bereidt.
Het heeft mij heel goed geholpen ook mentaal heeft het mij aangesterkt door de ontspanning die het gaf.
Al na een paar dagen waren de ergste pijnen verdwenen en kon ik de pijnstillers met hun vervelende bijwerkingen laten staan.
Intussen kan ik ook weer opstaan en lopen!
Nogmaals veel dank en al het goede toegewenst.
Hartelijk groet,


Johanna te R

Testimonials:

Beste Dennis,


Om je even op de hoogte te houden van mijn situatie, hier even een update.
Ik mag zeggen dat het mij goed afgaat wat de druppels betreft.
Nu slechts 2 x daags 1 dr., nog steeds zijn werk doet.
Het pijn-cijfer zit gemiddeld op 3 a 4 en is goed te dragen zo.
Het lopen gaat prima, een enkele dag zo tussendoor ietsje meer pijn maar zon verschil met wat ik voorheen voelde. Ook heb ik meer energie.

Ben je nog steeds dankbaar voor dit advies, wat de pijnstillers die ik voorheen nam echt verslaat, dus ik ben een tevreden mens!
Hartelijke groetjes,


N. M.

Testimonials:

Ik liep jarenlang met darmklachten en had daar op een gegeven moment genoeg van. Was al menige
maal door de reguliere medische zorg onderzocht (w.o. 2x een darmonderzoek) en de algemene
conclusie was spastische darmen en daar moest ik het mee doen.
Mijn 1 e consult bij Daniels was gelijk van aanpakken. Na een lang interview met als onderwerp zoals
wat zijn de verschijnselen, welke eetgewoontes heb je en wat voor fysieke klachten heb je.
Vervolgstap was het aanvragen van een bloedonderzoek en een gericht onderzoek op darminhoud
met toetsing op vele verschillende waarden.
Nadat de uitslagen binnen waren is door Daniels een vervolgplan gemaakt met een op als doel de
verhoogde waarden beter in balans te brengen. Dat gebeurde met een reeks aan natuurproducten
(drankjes en pillen). En daarnaast een advies om het eetpatroon aan te passen, zoals geen brood
meer tijdens ontbijt en lunch en dit te vervangen door aandere producten zoals een salade.
Het duurde even voor de effecten merkbaar waren, maar na enige maanden ging het een stuk beter.
Na ongeveer 1 jaar, waren de darmklachten aanzienlijk verminderd. Dat was ook het moment voor
Daniels om het onderzoek op darminhoud nog een keer te laten herhalen. Na het onderzoek lieten
de waarden een flinke verbetering zien. Vervolgens heeft Daniels weer een kuur samengesteld om de
waardes nog verder in balans te brengen. Die kuur duurde ong. 8 maanden.
Daarna was ik zo tevreden over het resultaat, dat ik met de kuren gestopt ben. Maar ik houd mij nog
steeds aan een voedzame en verstandig ontbijt en lunch.
Daniels bedankt voor de behandelingen en alle voedingsadviezen.


J. L.