Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"


Uw darmen vertellen heel veel over uw gezondheid. Laat ze dan testen.


Ontlastingsonderzoek bij MGlab&Advies dat meer vertelt over uw klachten en gezondheid

Daniels Nutrigeneeskunde is ingeschreven bij het specialistische laboratorium MGlab&Advies als medeaanvrager voor uw fecesonderzoek. U krijgt van uw therapeut een verzamel- en verzendpakket mee of het wordt via de post naar u verstuurd, zodat u zelf een ontlastingsmonster neemt. 

Vervolgens kunt u deze test uitvoeren en na voltooiing hiervan versturen naar het laboratorium MGlab&Advies B.V. te Leeuwarden. Klik hier voor instructies.


Daniels Nutrigeneeskunde ontvangt ook digitaal uw uitslagen en de bijbehorende adviezen.
Inhoudelijke vragen betreffende de uitslagen van analyses kunnen worden beantwoord door de adviserend-arts van MGlab&Advies. De Nutritherapeut zal u verder op natuurlijke basis behandelen/ondersteunen.

Voor uitvoerige informatie over MGlab&advies:

Klik hier


Wilt u zelf een ontlastingsonderzoek aanvragen? Of wilt u een second opinion?

Via Darmklachten.nl kan u / de patient (particulier) het onderzoek zelf aanvragen en betalen. 

U maakt met ons een afspraak voor begeleiding, we ontvangen van u uw uitslagen. Uw Nutritherapeut stelt vervolgens een behandelplan voor u op.

Darmklachten.nl werkt samen met MGlab&Advies, particulier laboratorium.

Voor uitvoerige informatie over Darmklachten.nl:

Klik hier


Uitgebreider onderzoek op cellulair niveau

RP Sanitas Humanus is een laboratorium dat een grote diversiteit aan onderzoeken aanbiedt, o.a. fecesanalyses en voedingsintolerantie screenings. Onderzoeken moeten altijd door een (erkende) therapeut worden aangevraagd.

Bij chronische en vage maag-darmklachten en/of vermoeidheid, huidklachten en hormonale disfuncties geeft dit programma snel aan of deze veroorzaakt worden door een verstoorde darmflora, een verzwakt afweersysteem, ontstekingen en/of een voedselallergie. Op basis van de resultaten van dit programma wordt bepaald welke vervolgonder­zoeken nodig zijn en/of welke therapie toegepast kan worden om de oorzaak van de klachten te verhelpen.

Voor uitvoerige informatie over RP Sanitas Humanus.

Klik hier


Er is geen recht op vergoeding van de bovenstaande complementaire onderzoeken via de zorgverzekeraar!Regulier laboratorium onderzoek

Wij kunnen zelfstandig de meeste laboratorium aanvragen voor u regelen. Deze zijn identiek als de huisartsen laboratoria aanvragen. U kunt bij de aangegeven prikpoli terecht:prikpunten. Uw uitslagen krijgen we digitaal binnen.

Voor meer informatie: Reinier-mdc


Er is geen recht op vergoeding van de bovenstaande onderzoeken via de zorgverzekeraar.


Kies dan voor uw investering in een gezonder leven!