Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"

INTEGRATED FIT TRAINING  

Integrated Fit Training (IFT) is een unieke kracht- en conditietraining waarbij er oefeningen met het eigen lichaamsgewicht worden uitgevoerd. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van diverse fitnessmaterialen. Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

* Warming up: diverse conditie en coördinatie oefeningen; 

* Bokstraining: hierbij worden boks- en verdedigingstechnieken beoefend. De focus ligt op de techniek, coördinatie en conditie en niet op het wedstrijdelement. Er wordt niet tegen elkaar gevochten tijdens de training (sparren);

* Concentratie - en coördinatiespellen waarbij je leuke opdrachten krijgt deze uit te voeren individueel of in groepsverband;

* Cooling down: bij de cooling down worden de spieren die tijdens de training aan bod gekomen zijn gestretcht. Oefeningen uit de yoga behoren ook tot de cooling down.

Integrated Fit Training werkt samen met Daniels NutriGeneeskunde voor uw welzijn en gezondheid!Integrated Fit Training is een laagdrempelige sport voor jong en oud. Naast het sportieve element heeft Integrated Fit Training een hoog sociaal karakter. In beweging zijn en samenwerken gaan bij onze sport hand in hand. 

Wat wij meer kunnen extra bieden voor je patiënten/klanten; hoe wij beweging therapeutisch op maat kunnen inzetten voor de patiënt/klant met overgewicht, blessures of chronische klachten. Daarbij is een anamnese (intake) heel belangrijk hoe wij te werk gaan de klachten aan te pakken. 

Voeding/Nutriënten en suppletie advies is erg essentieel voor verbetering van de gezondheid. Bewegingsadvies wordt hiermee goed op afgestemd. 

Wat heb je nodig? Gemakkelijke sportkleding, handdoek, binnen sportschoenen, fles water en bokshandschoenen. Heb je geen bokshandschoenen? Kan je bij ons tijdens deze introductietraining gebruik van maken. 

Jouw instructeurs zijn: 

Dennis Daniels, Marilva Kartoredjo en Gisele Cooper 

Met sportieve groet, IFT team           

       Voor meer info en prijzen klik  hierGa naar Facebookpage van Integrated Bootcamp: www.facebook.com/Integratedfittraining/                                                  

Wilt u graag meer informatie?

Neem contact op met ons!

Tel.: 06-53755640 


SPORTHAL AMSTERDAM

Adres: Ravenswaaipad 5, 1106 AW Amsterdam,

In de Dojo


SPORTCONTRAINER AMSTERDAM

Adres: veld nabij school "de Brink" Mijehof te Holendrecht Amsterdam Zuidoost!