Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"


Laboratorium onderzoek
Daniels Nutrigeneeskunde is ingeschreven bij zowel reguliere als complementaire laboratoria: waar urine-, bloed-, feces-, haar en speekselanalyses uitgevoerd worden op het gebied van microbiologie, immunologie, endocrinologie en biochemie. Hiermee kunnen veel oorzaken van chronische klachten worden opgespoord. Denk aan: voedingsintoleranties, het prikkelbare darmsyndroom, hormonale disbalansen, pijnklachten, chronische vermoeidheid, concentratiestoornissen, enz. Na het stellen van de diagnose kan met een gerichte therapie en eventueel voedingsadvies de oorzaak behandeld worden zodat de gezondheid wordt geoptimaliseerd. 

De onderstaande laboratoria en onderzoeken behoren ook tot de onderdelen van Nutri Check & Care.Regulier laboratorium:

We krijgen regelmatig het verzoek of wij reguliere laboratorium aanvragen kunnen doen voor de klanten/patienten: preventie, second opinion, herhalingsonderzoek, enzovoort.

Wij kunnen zelfstandig de meeste laboratorium aanvragen voor u regelen. Deze zijn identiek als de huisartsen laboratorium aanvragen. U kunt bij de aangegeven prikpoli terecht:prikpunten. Uw uitslagen krijgen we digitaal binnen.

Voor meer informatie voor patienten ga naar: Reinier-mdc


U hebt geen verwijzing van een arts nodig. Het onderzoek van het regulier laboratoriumonderzoek wordt (daardoor) niet vergoed vanuit de basisverzekering. Er geldt dus geen eigen risico vanuit uw basiszekering. U betaalt de kosten helemaal zelf.Complementaire laboratoria: 

Deze onderstaande laboratoria zijn uniek en zijn specialistisch op het gebied van o.a. chronische klachten, voedingsintolerantie en allergie.Wij kunnen de aanvragen voor u regelen.


RP Vitamino Analytic                                               artemis-lab.nl

                     

Er is geen recht op vergoeding van de bovenstaande onderzoeken via de zorgverzekeraar.