Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"

Nutri Touch Health is een pijnbestrijdingstherapie, een combinatie van Natuurgeneeskundige en Orthomanuele Therapieen: Quantum Touch-energie, Triggerpoint,  Reflexzone Acupunten therapie. Daardoor is er een uniek protocol ontwikkeld dat een breed spectrum biedt, dat u ondersteunt bij het zelfgenezingsproces van uw pijnklachten, het opbouwen en onderhouden van een gezond leven.

                     

Triggerpoints (in volksmond: spierknopen)..."Positieve energie siert onze omgeving, kruidt ons dagelijks leven en leidt ons naar de vooruitgang."


Triggerpoint Touch therapie:

De behandeling werkt uitstekend tegen pijn. In een hele korte tijd bent u verlost van chronische en acute (afgeleide) pijnen/Triggerpoints (oftewel Myofasciale pijnen).

Na de Trigger Touch behandeling kan een ontgiftingsreactie optreden. Dit is een goed teken, omdat het lichaam dan de afvalstoffen eruit werkt. Het drinken van voldoende water is aangeraden. 

Een deel van uw kleding zal u uit mogen doen voor deze behandeling.


                             

Reflexzone-Acupunten therapie: Bij chronische klachten is het noodzakelijk deze behandelingstechniek in te zetten bij het optreden van blokkades en storingen in de spieren, de zenuwen en de organen. Wanneer we gebruik maken van Reflexologische druktpuntentechnieken (acupressuur) op het lichaam, voeten, handen of oren keren we het proces van geblokkeerd raken van energiestromen in feite om. Dus geven we impulsen om het lichaam in een normale staat terug te brengen en de pijnen te verminderen.Quantum Touch therapie: Alles wat we lichamelijk ervaren is energie en wordt opgeslagen in de cellen die deel van ons lichaam uitmaken. Het aan te reiken positieve energie (trillingen) activeert de aangeboren intelligentie van het lichaam zelf te genezen. Met Quantum Touch worden de handen van de behandelaar om de verstoorde plek gelegd. Door een lichte aanraking wordt een hoogfrequent trillingsveld tussen de handen opgewekt. Hierbij wordt diverse ademhalingstechnieken toegepast ter versterking van de trillingen. Dit zet de zelf genezingkracht (de biologische intelligentie) in werking. Hierdoor ontspant het hele gebied en wordt het lichaam aangespoord om weer te gaan genezen. Pijn, emotionele en psychische klachten verdwijnen of verminderen. De behandeling begint altijd met het heup/bekken gebied en het hoofd. Dit zijn de twee belangrijkste (basis) gebieden van waaruit klachten in het lichaam ontstaan. Tijdens een behandeling kan de cliënt de kleding aanhouden. Optioneel

Scenar Touch therapie en/of Low Level Laser Therapy (LLLT):

Scenar wordt toegediend op de huid. De impulsen die gegeven worden door electrodes, worden ervaren als prikkelend.

LLLT is een niet-invasieve lichtbron behandeling dat een enkele golflengte van licht genereert. Het geeft geen warmte, geluid of trillingen af. Het wordt ook fotobiologie of biostimulatie genoemd. Beiden werken stimulerend en zorgen voor de belangrijkste biochemische stoffen voor het lichaam die nodig zijn om zichzelf te genezen. De Scenar behandelingen dienen herhaald te worden. 


Voor sportblessures bent u tevens op het goede adres! 

Nutri Touch Health 

Gebruikt combinaties van de bovengenoemde therapieën die gericht zijn op het behandelen van gezondheidsklachten. 


Nutri-Touch Health indicaties:

  • Blessureherstel (bijv. ideaal voor sportblessures)
  • Pijnmanagement
  • Depressies
  • Ontstekingen
  • Cosmetisch effect
  • Spijsverteringskanaal (o.a. maag en darmklachten)


Wij stellen voor U de juiste combinatie therapieën samen en daarmee begeleiden wij u met deze combinatie technieken uw verbeterings/zelfgenezingsproces en het creëren van positieve cellulaire verandering.

 Ervaar Nutri Touch met volop resultaat!