Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"


Het voeden van lichaam en geest ter bevordering van het natuurlijk zelfgenezend vermogen!

Ik ben Dennis Daniels uw therapeut en grondlegger van NutriGeneeskunde.

Ik kom uit een "verpleegkundige" familie. Mijn moeder en al haar 4 zussen waren verpleegkundige van beroep. Mijn zus is tevens arts van beroep. Ik had dankzij hen heel wat basiskennis over de gezondheid en ziekten van de mens van huis uit meegekregen. Dit werd mijn inspiratiebron mensen om mij heen te consulteren. Voedings- en gezondheidsadviezen geven aan mensen die om hulp vroegen werd mijn doel na mijn opleidingen. 


Tijdens het geven van voedingsgerelateerde gezondheidsadviezen kwam ik regelmatig in aanraking met klanten met diverse uitdagende fysieke klachten. Dit inspireerde mij verder te willen ontwikkelen om breder en holistischer inzetbaar te zijn.

Iedereen is uniek en dien ik per individu kundig te benaderen en behandelen.


Tevens heb ik gedegen kennis en ervaring opgedaan op het gebied van multi-culturele en multi-raciale leefstijlfactoren en gezondheid. 


"Twee luisterende oren voor U is al een goede start van de therapie." 


Voedingstherapie vormt de basis om de meeste klachten aan te pakken en aanvullend hierop pas ik ontspannende en manuele therapieen toe om eventuele fysieke en/of psychische klachten verder te minimaliseren. Deze combinaties leveren goede verbeteringen op van lichaam en geest. Met deze goede ervaring ontwikkelde ik moderne holistische behandelprotocollen voor een multi-inzetbare aanpak, genaamd NutriGeneeskunde: "Het voeden van lichaam en geest."


Relevante modulaire opleidingen en cursussen resp. gediplomeerd en gecertificeerd: 

Voedingsdeskundige HBO, Medische Basis Kennis HBO, Medische Basis Kennis Plato Eindtermen, HBO geregistreerde therapeut (Stichting Hoger Onderwijs Nederland). Orthomoleculaire voedingsleer, Ayurveda bij chronische klachten, Fytotherapie, Quantum Touch, Quantum-Allergy, Dorn therapie, Breuss massage, Scenar, Reflexelogische- en Triggerpoint behandeltechnieken, Fecesonderzoek Darmklachten, Afname en Interpretatie Laboratoriumonderzoek. 


Ervaring/werkzaam:

Orthomoleculair voedingsdeskundige/natuurlijke medicijnen en Natuurgeneeskundige pijnbestrijdingstherapeut 

Heeft gewerkt als Relaxatie/Pijnverlichting Masseur ziekenhuis afdeling Cardiologie, Onco Masseur ziekenhuis afdeling Oncologie (Behandelkamers Interne Geneeskunde) en Ouders-massage in het Emma kinderziekenhuis 

Heeft deelgenomen aan: radioprogramma's m.b.t. gezondheidzaken, beurzen, workshops, lezingen. 

  

Verder houd ik mijn kennis en vaardigheden bij door regelmatig diverse verplichte geaccrediteerde bij - en nascholingen te volgen op het gebied van gezondheid. Al mijn natuurgerichte opleidingen zijn getoetst op kwaliteit en door de beroepsvereniging erkend.

Op basis van kwaliteit van het genoten onderwijs en het voldoen aan de hoge eisen van vakbekwaamheid, ben ik door het CAT beroepsvereniging gerechtigd tot het voeren van de beroepstitel: CAT Therapeut.

 

Erkenning(en)
 Orthomoleculair therapeut | 9016
 Natuurgeneeskundig therapeut | 9006
 Massage therapeut | 9010
 Reflexzone therapeut | 9032De behandelingen worden door de zorgverzekeraars die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging CAT vergoed:

Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.


Ga naar: www.catvergoedbaar.nl/ of klik op het onderstaand linkje:


                                                                   

NUTRIGENEESKUNDE...DE EERSTE IN NEDERLAND!
Moderne voedings - en natuurgeneeskunde "in een nieuw holistische vorm."


AGB-code zorgverlener:

90-049251


AGB-code praktijk: 

90-(0)57683


"Ik heet u van harte welkom in de praktijk voor Nutrigeneeskunde voor behandelingen van uw klachten en verbetering van uw gezondheid, condities en prestaties!"