Daniels nutrigeneeskunde

"GEZONDHEID KOMT VAN BINNENUIT"

Ik ben Gisèle Cooper, Voetreflexpert

Het helpen van anderen is mijn tweede natuur. Ik ben o.a. werkzaam als massage therapeut in het Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam.

Voetreflexologie valt onder de natuurgeneeskunde en is complementair aan reguliere geneeskunde. In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid en vitaliteit. Veel mensen zijn verbaasd dat zij na een voetmassage ook een totale ontspanning van lichaam en geest ervaren.

Voetreflexologie kan o.a toegepast worden bij:

* Stress                                           * Hoge bloeddruk

* Hoofdpijn                                        * Spierpijnen 

* Rugpijn                                           * Corona restklachten

* Vocht vasthouden                              * Huidproblemen

* Maag- en darmklachten                       * Overgangsklachten

                       


Bij het instituut Total Health ben ik opgeleid om zowel Westerse als Chinese voetreflexmassage toe te passen. Dit houdt in dat ik naast de reflexzones op de voeten, ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten masseer op voeten, onderbenen en knieën. Bij het behandelen van gezondheidsproblemen start ik altijd met een intake (anamnese) en analyse van de voeten.

Ik ben van mening dat een holistische aanpak het meest effectief is. Tijdens mijn opleiding heb ik mij daarom gespecialiseerd in het coachen van mensen met lichamelijke en/of emotionele problemen. Door middel van een coachingsgesprek krijgt u al gauw inzicht in de mogelijke oplossing van uw problemen. Naast het coachen en het geven van voetreflexmassage vind ik het belangrijk om ondersteunende adviezen te geven op het gebied van leefstijl en voeding. Ik werk samen met de heer Daniels aangezien hij expert is op dit gebied. Ook heb ik met ondersteuning van de heer Daniels onderzoek gedaan naar het behandelen van hoge bloeddruk bij mensen met Afrikaanse genen. Hoge bloeddruk komt bij deze doelgroep namelijk erg vaak voor en daarbij kan voetreflexmassage in combinatie met aanpassing van leefstijl en voeding heel effectief zijn.

Heb je gezondheidsproblemen? Vage of chronische klachten? Of wil je totale ontspanning ervaren? Neem dan contact op met mij:

Tel.: 06-24556844


Een voetreflexmassage van Gisèle, is de volgende stap naar Herstel!